Raad van Advies

Lector Dr. Erik Baars, lectoraat Antroposofische gezondheidszorg, Hogeschool Leiden.

Drs. Martine Busch MA, directeur Van Praag Instituut.

Prof.Dr. Jan van der Greef, principal scientist TNO (retired), professor Analytical Biosciences University of Leiden and director of the Sino-Dutch centre for Preventive and Personalized Medicine. 

Dr. Marianne J.E. van der Heijdenonderzoeker bij de afdelingen Inwendige Geneeskunde en Kinderchirurgie van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Medisch antropoloog en gepromoveerd op de effectiviteit van muziek interventies bij pijn en angst.

Dr. Rogier Hoenders, psychiater, senior onderzoeker en deelopleider volwassen psychiatrie van Lentis. Tevens is hij oprichter en manager behandelzaken van het Centrum Integrale Psychiatrie van Lentis.

Prof.Dr. Hofstra, hoogleraar cardiologie aan VU University Medical Centre Amsterdam.

Drs. Philip J. Idenburg MBA, Managing Partner BeBright & Initiator Diagnose healthcare transformation program en auteur van o.a. Diagnose 2025.

Dr. Hans Kerkkamp, anesthesist en interim bestuurder. Voorheen bestuurder van het Atrium ziekenhuis in Heerlen, nu Deputy Chief at Hamad Medical Corporation, Doha Qatar. 

Prof.Dr. Carlo Leget, hoogleraar zorgethiek en bijzonder hoogleraar zingeving en ethiek in de palliatieve zorg.

Dr. Piet Leguit, chirurg n.p., opleider en voorzitter van de Nederlandse vereniging voor Heelkunde.

Dr. Sergej van Middendorp, is gepromoveerd op het gebied van 'Organizational Improvisation' en ontwikkelde op basis van metaforen uit de jazz, architectuur, en communicatie een aanpak voor het ontwerp van systemen. Als adviseur is hij betrokken bij projecten voor verandering in het complexe samenspel van mens, organisatie en systemen.

Prof.Dr. Jim van Os, hoogleraar Psychiatrie en voorzitter van de Divisie Hersenen van het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Prof.Dr. Hanno Pijl, internist-endocrinoloog en hoogleraar Diabetologie in het Leids Universitair Medisch Centrum.

Prof.Dr. Dirk-Jan van Schaardenburg, hoogleraar Reumatologie, in het bijzonder vroege diagnostiek en behandeling van reumatische ziekten, aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam (AMC-UvA).

Dr. Bram Tjaden, huisarts, arts-opleider en mindfulnesstrainer.

Dr. Roel Van Wijk, moleculair celbioloog en onderzoeker.