Academy for Integrative Medicine

Het bestuur

Voorzitter

Jan Huisman

Jan Huisman is organisatieadviseur en lid van het bestuur van Iona. De Iona Stichting roept op tot verandering, stimuleert initiatieven van algemeen nut en laat zich hierbij inspireren door de antroposofie; een integrale benaderingswijze van mens en leefomgeving. Hiertoe werkt zij samen met maatschappelijke vernieuwers op het gebied van onderwijs, cultuur, gezondheidszorg, landbouw en voeding. 

Secretaris

Joost van Katwijk

Joost van Katwijk is bedrijfskundige en consultant in het publieke domein en de gezondheidszorg.

Penningmeester

Manfred Markhorst

Manfred Markhorst is econoom en heeft veel ervaring opgedaan in de ICT, o.a. bij Digital Equipment Corporation en KPN. Momenteel is hij werkzaam als bestuurder in tal van stichtingen en verenigingen.

Lid

Frans Kusse

Frans Kusse is arts voor integrale geneeskunde, bestuurslid van de Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde (AVIG), redactiecoördinator van het Tijdschrift voor Integrale Geneeskunde (TIG) en coördinerend bestuurslid van de Homeopathie Stichting (HS).

Lid

Dr. Hans Kerkkamp

Dr. Hans Kerkkamp is anesthesioloog-intensivist n.p. en consultant. Voorheen o.a. hoogleraar anesthesiologie, bestuurder van het Atrium Medisch Centrum te Heerlen en Deputy Chief at Hamad Medical Corporation, Doha Qatar.

Lid

Wico Mulder

Wico Mulder is arts M&G - Netwerk Adviseur (Mentale) Gezondheid bij Alles is Gezondheid (AiG) / iPH.

Lid

Annemieke van Oostveen

Annemieke van Oostveen is specialist ouderengeneeskunde, geschoold als antroposofisch én homeopathisch arts, tevens bestuurslid van de antroposofische artsenvereniging en samen met het Louis Bolk Instituut (Herman van Wietmarschen) onderzoeker van IM binnen haar verpleeghuis in Gorinchem.

Lid

Dr. Bram Tjaden

Dr. Bram Tjaden is huisarts, arts-opleider en mindfulnesstrainer.

Lid

Dr. Herman van Wietmarschen

Dr. Herman van Wietmarschen is reseacher Integrative Health bij het Louis Bolk Institute.